Zhodneme sa, že Château Rúbaň nie je obyčajný priestor! Povedal by som, že je to jeden z TOP na Slovensku. Nič iné, podobné, na Slovensku nie je.

 

Delím sa s Vami o svoje skúsenosti s týmto priestorom, ako kameraman. Človek, ktorý na svadbu a všetko okolo seba pozerá cez objektív. Práve kameraman s fotografom riešia v priestore každý jeden detail.

PRE KOHO?

Priestor v Rúbani je stan, no je úplne iný ako všetky ostatné :). Spája s tu pompéznosť, veľkoleposť s prvkami vintage. Stan je veľmi zaujímavý, kombinovaný drevom a preto nie je nudný. Je určený pre každého, kto rád skúša niečo nové :).

PRÍPRAVY

Areál nepozostáva len zo stanu, nájdeme tu aj hlavnú budovu vinárne a ubytovací dom. Prípravy sa dajú urobiť kdekoľvek :). Ja mám skúsenosť s prípravami v ubytovacom dome, kde sú veľmi vkusne a moderne zariadené útulné izby. No ak máte skôr velkolepejšiu predstavu, skúste sa spýtať, či nemôžete využiť futuristickú budovu Château.

Château Rúbaň

OBRAD

Overeným miestom na obrad v rámci areálu je trávnik pred stanom. Popoludní tu však zvykne svietiť slnko, čo aj dobre vyzerá na videu, no upečiete sa. Alternatíva je vystihnúť čas, kedy sem už slnko nesvieti alebo vybrať si iné miesto. V zlom počasí sa dá urobiť obrad aj priamo v stane.

chateau rúbaň svadba

PORTRÉTY

Areál Château Rúbaň je veľký a ponúka rôzne štýly fotografie. Môžete využiť historickú budovu Château, futuristickú, novú budovu ale najmä prírodu, stromy, park :). Pozor však, park je dosť hustý a pomerne tmavý. No nejaký slnečný lúč v ňom určite nájdete 🙂 Keď nie, ďalej od stanu sú aj trávnaté plochy.

 

Ukážky svadieb

Páčia sa vám moje videá? Rezervuj si termín online – teraz.

 

SVADBA – Brigita & Thomas (2023)

Video: Magusheen
Dodávatelia: Kvetinový ateliér Karin, Alex Kinova (FOTO), DJ Jaype, Wedding Avenue (DRESS)

SVADBA – Paulína & Filip (2021)

Video: Magusheen
Dodávatelia: Spicy Wedding, Daniel Kaplavka (FOTO), Boris Bordács (MUAH)

SVADBA – Esther & Petr (2019)

Video: Magusheen
Dodávatelia: AMBIENTES (decorations, coordination), Shine Vision Photography, Sislíkove Tortičky